Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness hillegom

Bedrijfsfitness heeft veel voordelen voor zowel de ondernemer als werknemers. Uit talloze onderzoeken blijkt dat werknemers die regelmatig sporten zich beter concentreren, meer gedaan krijgen, zich minder vaak ziek melden en positiever in het leven staan.

Waarom bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is een effectieve oplossing om het ziekteverzuim te reduceren en meer uit uw personele capaciteit te halen. Een half uur vóór of tijdens werktijd kan de concentratie van werknemers al aanzienlijk verbeteren en is tevens een goed middel tegen de 4 uur dip. Werknemers die liever in de avond sporten zijn gebaat bij sportieve activiteiten. Zo wordt de slaapcyclus verbeterd en kan de werknemer even lekker stoom afblazen in de Fitness of tijdens één van onze groepslessen.

Bedrijfsfitness bij
sportplaza

U en uw werknemers maken gebruik van alle sport & wellness faciliteiten die Sportplaza heeft. Ook kan er onbeperkt worden deelgenomen aan groepslessen zoals Kickboksen, Yoga of Spinning. Ook is het mogelijk om de partners van uw werknemer ook bij Sportplaza Hillegom te laten sporten. Wij kunnen u voorzien in maatwerk en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze bedrijfsmanager.