Bodyshape

Bodyshape Hillegom

Bij Bodyshape wordt het beste van verschillende werelden samengevoegd tot een leuke workout die voor iedereen toegankelijk is. De lessen bestaan uit een verschillende oefeningen die worden uitgevoerd op een lekkere beat. Na deze les heb jij in minder dan een uur een flinke dosis calorieën verbrandt en tevens je kracht en coördinatie verbeterd.

Bodyshape bij Sportplaza

De naam zegt het al…Bodyshape is dé workout om op een leuke veelzijdige manier snel fitter te worden. Het is een gevarieerde workout waarbij onderdelen als aerobics, kracht en dans aan bod komen. Omdat jij zelf de intensiteit van je bodyshape workout kunt bepalen is deze les toegankelijk voor vrijwel iedereen. Met als resultaat dat je op leuke wijze in korte tijd fitter wordt.

Meedoen met Bodyshape

Bij Sportplaza Hillegom geven onze ervaren instructeurs meerdere keren per week body shape workouts. Als lid kan jij gratis meedoen. Aanmelden kan in de Sportplaza app. Ben je nog geen lid van Sportplaza maar wil je wel graag eens een body shape workout doen? Dan ben je van harte welkom om een proefles te volgen.