Over Sportplaza

Drie essentiële
onderdelen van
fitness

Kracht

In onze gym is een groot gedeelte gericht op krachttraining. Dat is niet alleen voor de jonge jongens. Naarmate wij ouder worden neemt onze spiermassa af, terwijl wij in onze spieren energie en zuurstof opslaan die bijdragen aan een betere conditie. Kortom krachttraining is essentieel voor iedereen.

Conditie

In onze gym is een ruim assortiment cardio apparatuur te vinden die zijn uitgerust met voorgeprogrammeerde conditie programma’s. Zo heb jij binnen no-time je conditie weer op peil.

Gewicht

Stress, slechte voeding en drukke levensstijl zijn allemaal dikmakers. Hoog tijd dus om daar iets aan te doen! Afvallen werkt het beste in combinatie van krachttraining met HIIT en cardio. Daarbij zijn onze ervaren trainers aanwezig om jou te helpen.

Gratis fitness
begeleiding

Fitness in Hillegom? Uiteraard bij SportPlaza Hillegom. Lekker in beweging zijn, werken aan je spieropbouw of je conditie op peil houden, het kan met onze ruime fitness mogelijkheden. Alleen, in groepsverband of met een personal trainer werk je aan je eigen lichaam. Uiteraard werk je alleen met de modernste fitnessapparatuur.

SportPlaza Hillegom heeft meerdere professionele personal trainers in dienst. Zij kunnen je begeleiden om jouw doel te bereiken. Onze begeleiding is gratis op iedere werkdag na 19:00! Je kunt dan terecht voor al je vragen of tips bij onze begeleiders in onze fitnesszaal. Wil je liever begeleiding op maat? Ook dat is mogelijk bij SportPlaza Hillegom. Met een persoonlijk plan word je begeleid om jouw doelen te bereiken.

Impressie

Ultra moderne
fitness apparatuur

SportPlaza is al sinds 1982 de sportschool in Hillegom en omstreken, met alle aandacht voor de sporter. Je vindt hier alleen de modernste faciliteiten met topklasse cardio-, kracht- en trainingsapparatuur. Kortom, alles voor jou om fit te worden!

Ook zijn wij trots dat Sportplaza Hillegom de pilot van het fitnessmerk Panatta is. Met speciale aandacht voor de kwalitatief uitmuntende cardiolijn Pininfarina. Een nieuw design in cardio-apparatuur met een kwalitatief en technologische functionaliteit in stijl en perfectie.

Keurmerk fitness
Met het door Sportplaza behaalde keurmerk Fitness wordt gecontroleerd of ons sportcentrum voldoet aan de minimale kwaliteitseisen die aan de ondernemer en de accommodatie in de branche gesteld mogen worden. Toezichthouder is de Stichting Landelijke Erkennings Regeling Fitness (LERF). Een onafhankelijke, door de brancheorganisatie NL Actief i.s.m. het NOC*NSF en de ministeries van EZ en VWS in het leven geroepen stichting, die bestaat uit vertegenwoordigers van eigenaren van sport,- beweging-, fitness- en wellnesscentra, opleidingscentra, werknemersorganisatie en de brancheorganisatie.

NEXT LEVEL
PERSONAL TRAINING

Ga je voor doelgericht resultaat? Dan is het één op één training met een personal trainer de beste optie! Onze personal trainers hebben de beste opleidingen gevolgd en hebben elk hun eigen specialisme. Zo is de één gericht op het verbeteren van sportprestaties, de andere gericht op voeding en afvallen.

Samen met jouw persoonlijke personal trainer bespreek jij jouw wensen en train jij één op één met hem volgens een nauwkeurig samengesteld trainingsschema. Binnen het traject vinden er verschillende meetmomenten plaats en kan er aanvullend bijvoorbeeld een eetschema of extra trainingen voor je worden uitgewerkt.

Een greep uit onze fitness faciliteiten

Informatie over onze fitness

Ja, Bij Sportplaza Hillegom is er altijd een ervaren trainer aanwezig die toezicht houdt en jou pro-actief zal helpen met de juiste trainingswijze. Wil je meer uit je training halen? Dan is sporten met een van onze personal trainers zeker aan te raden!
Bekijk altijd de instructies van de apparatuur en train altijd volgens deze richtlijnen. Mocht je vragen hebbn over een oefeningen, loop dan gerust naar een van onze medewerkers. Om het sporten voor iedereen plezierig te houden is het ook belangrijk om alles na gebruik weer op zijn plek terug te leggen en even de apparatuur schoon te maken met de spray en doekjes.
Ja in onze app kunnen wij een op maat gemaakt trainingsschema voor je klaarzetten. Je kunt je voortgang ook direct bijhouden in deze app. Heb je het schema liever op papier? Geen probleem!

Altijd gezellig als je iemand meeneemt als introducé. Meld hem/haar aan bij de balie en jullie kunnen samen gebruik maken van onze faciliteiten.

Check:
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.