Callanetics Hillegom

Callanetics is een low impact-les buik, billen en benen op muziek. Het is vooral gericht op het verhogen van de spanning in je spieren. Low impact betekent dat er in de les niet wordt gesprongen. Zowel beginners als gevorderden kunnen dus meedoen, terwijl toch iedereen op eigen niveau kan trainen. Daarom is deze les ideaal om terug te komen uit een blessure.

Callanetics bij
Sportplaza Hillegom

Callanetics biedt een wekelijks variërend programma van grondoefeningen, gericht op spierversteviging van de bekende probleemgebieden: buik, billen en benen. Als belangrijkste doel heeft Callanetics dan ook figuurcorrectie.

Callanetics les volgen

Callanetics wordt bij SportPlaza gehouden in groepsverband in de grote zaal. In 60 minuten voor je op actieve muziek voer je verschillende oefeningen uit. De persoonlijke sportinstructeur doet de oefeningen voor en helpt je om alles correct uit te voeren. Omdat je zelf bepaalt hoe zwaar en hoe lang je de oefening uitvoert, is deze les voor zowel de beginner als ervaren sporter geschikt.

Gratis proefles

Wil jij kijken of Callanetics iets voor jou is? Bij Sportplaza kan je gratis en vrijblijvend een gratis proefles volgen. Hierdoor weet je zeker of Callanetics iets voor jou is. Bekijk alvast het lesrooster en vraag de gratis Callanetics les aan bij de balie.