Judo Hillegom

Judo Hillegom

Judo valt onder de categorie zelfverdedigingssport. Het is een ideale sport voor kinderen om de motorische en sociale vaardigheden te ontwikkelen. De sport is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Binnen de judo trainingen leren kinderen op een sportieve manier over discipline en respect. Kortom een veelzijdige sport die goed is voor plezier en weerbaarheid.

Judo bij Sportplaza Hillegom

Bij SportPlaza leer je op een leuke en actieve manier kennis maken met de sport. Tijdens de lessen word je begeleid door onze professionele docenten. De lessen zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Ook zijn de judolessen perfect geschikt voor beginners.

Jeugdlessen van 4-6
of van 6-10 jaar oud

Bij SportPlaza is er onderscheid in twee verschillende leeftijdsgroepen: van 4-6 of 6-10 jaar oud. Zo krijgen de kinderen altijd les in hun eigen leeftijdsgroep. Benieuwd naar de judoles? Kom dan eens langs voor een gratis proefles. Wil je een keer meedoen? Meld je gratis aan bij de balie!

jUDOSCHOOL uKEMI

Niels Dekker is de drijvende kracht achter Judoschool Ukemi. Als ervaren Judo trainer leert hij kinderen en volwassenen met veel passie de Judo sport. Van tuimelen tot wedstrijdjudo en van beginner tot gevorderde Judoka’s, je vindt het allemaal bij Judoschool Ukemi. Bekijk de website voor meer informatie, inschrijving en roosters.