Power pump

Power pump Hillegom

Power pump wordt in Nederlands steeds populairder. Het is een work-out gericht op spierversteviging en afslanken maar met behoud van de spiermassa. Het doel is om in deze les zoveel mogelijk calorieën te verbranden! Op muziek worden de verschillende oefeningen met een stang met gewichten of dumbells oefeningen uitvoert. Hierdoor worden alle spiergroepen getraind op kracht en uithoudingsvermogen. De ideale work-out om je fit te voelen.

Power pump bij
Sportplaza Hillegom

Power pump wordt onder begeleiding van docenten gegeven in de grote zaal. In een les van 60 minuten word je meegenomen in een goede work-out op opzwepende muziek. De les begint met een warming-up om alle spieren warm te krijgen. Hierna word je door onze instructeur door de oefeningen heen geholpen en op het einde volgt nog cooling down.

Power pump les volgen

Power pump wordt een aantal keer in de week gegeven. Zowel in de ochtend als de avond. De lessen zijn vrijblijvend waardoor je kunt deelnemen als het jou uitkomt. Ervaring of leeftijd geen rol speelt. Het niveau van de les kan je namelijk zelf bepalen door middel van de hoeveelheid gewichten. De les is op muziek maar bestaat niet uit danspasjes.

Ben je benieuwd of Power pump iets voor jou is en wil je een proefles volgen zonder ergens aan vast te zitten? Dat kan! Bij SportPlaza Hillegom kun je een gratis proefles volgen om te kijken of dit iets is wat bij jou past. Bij de balie kun je je aanmelden. Bekijk alvast het lesrooster om te zien wanneer de les wordt gegeven.