Yoga

Yoga Hillegom

Yoga wordt steeds populairder, maar wat is yoga nu eigenlijk? De letterlijke betekenis van Yoga is ‘verbinden’, namelijk de verbinding tussen lichaam en geest. Met yoga zorg je ervoor dat deze verbinding optimaal in balans is.

Verbinden met
lichaam en geest

De sport wordt in het westen steeds populairder en dat is niet zomaar. Steeds meer mensen ervaren stress of drukte in het dagelijkse leven en zoeken daarvoor een oplossing. Yoga biedt deze oplossing, want hierdoor komt men zowel fysiek als mentaal tot rust. Je focust je op bepaalde lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. Het is fysiek gezien niet heel zwaar, waardoor het voor alle leeftijdscategorieën geschikt is. En na afloop kun je bij SportPlaza Hillegom nog extra genieten in onze welness, zoals de sauna of een Turks stoombad.

Yoga bij Sportplaza

Yoga is bij SportPlaza onderdeel van het Body en Mind programma en wordt ook gegeven in onze speciale Body en Mind zaal. Deze zaal is speciaal ingericht om de yogales optimaal tot zijn recht te laten komen. De yogalessen worden gegeven door echte yoga specialisten. Zij kunnen je alle ins en outs van het vak leren. Om een les bij SportPlaza Hillegom te volgen, hoef je geen ervaring te hebben. Iedereen is welkom.

Yogales wordt meerdere malen per week gegeven, zowel in de ochtend als in de avond. Er zijn diverse varianten. Daarnaast biedt SportPlaza Hillegom ook yin-yoga aan. Bij yin-yoga ligt de focus meer op het langer vasthouden van een bepaalde houding. Je rekt hier voornamelijk de gewrichten en het bindweefsel in de bekken op. Dit maakt yin-yoga minder zwaar dan normale yoga.

Gratis Yogales

Wil je graag kennismaken met yoga, zonder direct ergens aan vast te zitten? Dat is geen probleem. Je kunt bij SportPlaza Hillegom gratis een proefles volgen. Je kunt je aanmelden bij de receptie. Tot snel!