Kickboksen

Kickboksen Hillegom

Kickboksen in Hillegom en omstreken wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets. Het is een uitstekende manier om aan je conditie te werken en fit te worden. Naast dat je fysiek sterker wordt, creeer je ook doorzettingsvermogen, discipline en is goed voor de ontwikkeling van het zelfvertrouwen. Bij deze sport gebruik je zowel je armen als benen door middel van diverse stoot- als traptechnieken.

Kickboks zaktraining
of sparren

Bij SportPlaza kun je op twee manieren deelnemen aan een kickboksles; zaktraining of sparren. Bij de zaktraining ga je los op de zak en leer je trappen en stoten tijdens een explosieve workout. Er is geen fysiek contact bij zaktraining. De trainer let tijdens de oefening op je techniek en zal aanwijzingen geven om dit te verbeteren. De andere variant is sparren. Bij het sparren werk je in de meeste gevallen in duo’s. Hier is wel sprake van fysiek contact.

Goed voor je lijf en geest

Tijdens onze kickbokslessen leer over goede coördinatie, snelheid en kracht. Maar ook mentaal wordt je veel geleerd over respect, zelfbeheersing en zelfvertrouwen. Daarbij zijn de lessen conditioneel altijd uitdagend en dus een leuke vervanging of toevoeging van je cardio workouts.

Onze kickbokslessen zijn voor elk niveau toegangkelijk en binnen onze groep is er altijd een maatje te vinden van vergelijkbaar niveau. Je kunt dus altijd meedoen!

Gratis proefles

Wil je vrijblijvend een keer meedoen met onze kickbokslessen? Dan kan je als lid van Sportplaza altijd gratis meedoen met de kickbokslessen. Geen lid van Sportplaza? Geen probleem! Je kunt een gratis proefles aanvragen via ons contactformulier of je aanmelden bij de receptie.

Probeer week
aanvragen

Liever eerst even sporten zonder verplichtingen? Je kunt bij ons ook eenmalig gebruik maken van de probeerweek. Je hebt dan 7 dagen lang toegang tot alle sport & wellness faciliteiten en je kunt onbeperkt deelnemen aan elke groepsles.