Over ons

Over Sportplaza

Sportplaza Hillegom is sinds 1982 hèt sportcentrum in de Bollenstreek, met alle aandacht voor de sporters. Bij ons vindt je 2000 m2 sportplezier compleet met vele luxe faciliteiten, moderne wellness en een gezellige lounge & bar. Kortom een plek waar inspanning en ontspanning samenkomen.

Over Sportplaza

Sportplaza Hillegom is sinds 1982 hèt sportcentrum in de Bollenstreek, met alle aandacht voor de sporters. Bij ons vindt je 2000m2 sportplezier compleet met vele luxe faciliteiten, moderne wellness en een gezellig lounge & bar. Kortom een plek waar inspanning en ontspanning samenkomen.

Ultra moderne
fitness

De kwaliteit van de sportapparatuur, professionaliteit van ons personeel, de aandacht voor de sporter, een stuk gezelligheid én heel belangrijk: een goede hygiëne van de gehele accommodatie, staan borg voor een veilig en sociaal sportklimaat waarbij de sporter centraal staat.

Ook de samenwerking met externe organisaties en controlerende instanties, ondersteunen deze doelstelling. Sportplaza Hillegom is 7 dagen in de week geopend.

Spectaculair
spinning theater

Wil jij ook een next level spinning klas volgen? In ons spinning theater staan de beste spinning fietsen ruim opgesteld op het podium. De muziek en verlichting creëren een unieke ambiance en op het grote scherm nemen wij je virtueel mee langs de meest mooie routes!

Steaming hot
wellness

Na inspanning komt ontspanning! Een belangrijk onderdeel voor een sterk en vitaal lijf! Maar echte ontspanning past vaak niet ons ons drukke leven. Dus gun jezelf wat rust en ontspanning in één van onze sauna’s. We beschikken over een infrarood cabine, Finse opgiet sauna en een heerlijk Turks stoombad! En wil je een kleurtje? Spring dan ook nog even onder onze luxe zonnebank.

40 jaar sPORTPLAZA

Na zijn succesvolle sportcarrière opende Topjudoka en Allround sportleraar Peter Nederstigt in 1982 samen met zijn vrouw Hanny de deuren van Sportplaza Hillegom. In die 40 jaar hebben wij met veel liefde en passie voor sport en ondernemen de sportschool weten uit te bouwen tot een prachtig sportcentrum waar je het ‘thuis’ gevoel nog kunt ervaren Deze video is een mooie terugblik op 40 jaar sportbeleving. Op naar nog vele gezonde en mooie jaren!

Onze faciliteiten

Impressie

Handige informatie

Jazeker, Bij Sportplaza Hillegom bestaat de wellness uit een infarood cabine, Finse sauna en een turks stoombad. Je kunt de gehele dag gebruik maken van deze faciliteiten. Wel dien je altijd rekening te houden met de hygiëne regels. Daarom is vooraf douchen en het dragen van slippers verplicht.

Ja, zowel de dames- als herenkleedkamers zijn voorzien van kwalitatief goede lockers. De lockers zijn voorzien van een slot met sleutel die je kunt activeren met je Sportplaza pasje.

Ja, je kunt naast het sporten ook zeker een gezond kleurtje opbouwen bij Sportplaza. Maak een reservering aan de balie of sluit direct een zonnebank abonnement af voor onbeperkte toegang.

Onze groepslessen worden gegeven in onze twee sportzalen. De grote sportzaal heeft veel natuurlijk licht en bevat alle faciliteiten voor een goede workout. De kleine zaal is meer intiem en uitgerust met sfeerverlichting, ideaal voor bijvoorbeeld Yogalessen of meditation. Daarnaast beschikken wij over een groot spinning theater voor de ultieme spinningles. Ben je nieuwschierig? Loop gerust naar binnen en wij laten je graag onze sportschool zien.

Onze bar en lounge is het centrum van onze gym en daar zijn we trots op. Na het sporten kun je relaxen en geniet je van een heerlijke kop koffie of gezonde eiwit shake. Ideaal om even na te kletsen of juist nieuwe sportvrienden te ontmoeten.

Check:
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.