Spinning

Spinning Hillegom

Spinning is meer dan alleen indoor fietsen. Het is een fysiek zware training waarbij je uithoudingsvermogen en conditie opbouwt en daarbij veel calorieën verbrandt. Het is een les gericht op het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en het krijgen van soepele spieren. In groepsverband rijd je op het ritme van krachtige en opzwepende muziek. Het is een de ideale les voor mensen die willen afvallen of conditie willen opbouwen!

Spinning bij
sportplaza

De spinninglessen bij SportPlaza worden gegeven in groepsverband door professionele instructeurs die jou begeleiden en in 60 minuten tot het uiterste drijven. In de speciale spinningruimte staan crossfietsen die je persoonlijk kunt afstemmen op weerstand en snelheid. Hierdoor is deze les voor iedereen toegankelijk; jong, oud, van beginner tot gevorderde. Met de hartslagmeter kan je kijken of de zwaarte van de fiets aangepast moet worden.

Virtual Spinning

Naast live spinning heb je bij SportPlaza Hillegom ook de keuze uit Virtual spinning. Met Virtual spinning word je door middel van het grote scherm meegenomen langs verschillende fietsparcours, van steile bergroutes tot vlakke heuvellandschappen. De instructeur geeft je op het beeldscherm aanwijzingen wat je moet doen bij heuvels, afdalingen en sprintjes. De opzwepende muziek maakt jouw spinningervaring compleet! Zowel de live als virtual spinninglessen worden elke dag aangeboden met een afwisseling van ochtend- en avondlessen. Met een sportabonnement kun je elke dagelijks lessen volgen in het spinning theater onder begeleiding van een professionele instructeur.

Gratis spinningles

Benieuwd of spinning iets voor jou is? Bij Sportplaza Hillegom kun je een gratis proefles aanvragen. Hierdoor weet je zeker of Spinning iets voor jou is. Vrijblijvend een keer meedoen? Meldt je dan aan voor één gratis proefles.

Probeer week
aanvragen

Liever eerst even sporten zonder verplichtingen? Je kunt bij ons ook eenmalig gebruik maken van de probeerweek. Je hebt dan 7 dagen lang toegang tot alle sport & wellness faciliteiten en je kunt onbeperkt deelnemen aan elke groepsles.