Zumba

Zumba Hillegom

Zumba is dé workout waar je vrolijk van wordt! Zumba is ontstaan in Latijns Amerika waar dans en workout zijn gecombineerd. Hierdoor is een uur Zumba niet alleen heerlijk om lekker te dansen, je verbrandt ook nog eens zeer veel calorieën. En laten we eerlijk zijn, dansen op tropische muziek en tegelijkertijd een flinke dosis calorieën verbranden. Daar wordt iedereen vrolijk van toch!

Zumba bij Sportplaza

Lekker even die dagelijkse sleur van je afgooien. Daar is Zumba uitermate geschikt voor. De vrolijke muziek, latijns amerikaanse dans en de cardio fitness oefeningen die je tegelijkertijd uitvoert maken Zumba tot een leuke workout. Bij Sportplaza Hillegom kan iedereen op elk niveau instappen. Onze ervaren Zumba instructeurs leren jou binnen no-time Zumba.

Meedoen met Zumba

Zumbalessen worden gegeven in onze zaal die ruim is opgezet met sfeerverlichting om een tropische sfeer te creëren. In de zaal kan iedereen breed uit elkaar staan zodat jij de ruimte hebt om jouw Zumba workout met plezier te kunnen uitvoeren. Ben je benieuwd naar Zumba? Volg dan een gratis proefles bij Sportplaza.